Grizgaluska leves recept

Grizgaluska leves

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
4097

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!

Egyszerű leves, a nehezebb főételek előtt hamar elkészül.

Ingyenesen letölthető sütés nélküli sütemény receptek!




A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db tojás
  • pici sütőpor
  • 8 dkg búzadara
  • tetszés szerinti leveslé
  • erőleves

Elkészítés

A tojás fehérjét habbá verjük, a sárgáját, sóval, sütőporral, pici darával összekeverjük, majd hozzáadjuk a felvert habot és még öntünk hozzá darát, amennyi felvesz, de gyenge tésztát kapjuk. Forrásban lévő levesbe kanállal beleszaggatjuk és 5 percig főzzük. A galuskáknak 3-szorosára kell nőniük.

Grizgaluska leves recepthez kapcsolódó receptek

Grizgaluska leves

Grizgaluska leves

Egyszerű leves, a nehezebb főételek előtt hamar elkészül.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Grizgaluska leves recepthez

vezendiné julia - 2012. május 17.
Örülök, hpgy rátaláltam erre a levesre, meg fogom csinálni! köszönöm!